2013-03-20

2013/3/20(Wed) 高井家のメニューをご紹介します。

高井家のメニューをご紹介します。

湯波懐石

昼 6,930円

夜 8,085円(消費税・サービス料込)

<お献立例> ※内容は季節によって変わります

食前酒 自家製梅酒

先 付 養老豆腐

碗 物 合鴨と湯波の茶碗蒸し

お造り 生湯波と日光産八汐鱒のお造り

焼 物 虹鱒のいぶし焼 丹波産黒豆蜜煮 湯波の照り焼

煮 物 たぐり湯波 茸と野菜あんかけ

揚 物 湯波巻 揚げ出し豆腐 季節の野菜

酢の物 日光産の野菜に海老 帆立を添えて

お食事 手打ちそば

デザート 大黒ゼリー フルーツ添え

     抹茶 あいや西条園「住吉の白」 干菓子

夜は、上記のメニューで少し量が増えたり品数が増えたりします。

季節に応じて変わるあしらい(付け合わせ)も、ぜひお楽しみください。

写真はお料理の一例です。

なお、完全ご予約制とさせていただいております。ご来店をお待ちしております。

YUBA KAISEKI

Lunch \6,930

Dinner \8,085 (including tax and service charge)

<course example> ※menu will be changed

Aperitif Plum wine

YouRou Dofu (jellied yam)

Chawan Mushi (steamed egg with Yuba)

Fresh Yuba (bean curd skin) and Yashio trout Sashimi

Smoked Rainbow trout, Sweetend Black soybean, Teriyaki Yuba with Japanese Pepper

Rolled Yuba with vegetable sauce

Deep-fried Tofu with Yuba

Pickles of local vegetables and shrimp

Handmade Soba-noodles

Daikoku Jelly (Brown sugar jelly with soy milk) and fruits

Matcha (Japanese green tea) and cookies

For dinner, we increase the amount of dish or add a few dish.

Please reserve before you come. We'd like to welcome you with our hospitality.



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